Hama CIRKEL EN Ster STRIJKKR


Minimum Age: 5 Years.

Features

Develop the Creativity of your childrenMinimum Age: 5 years

Haak by Daphne

· Mandjes zijn altijd handig om spulletjes in op te bergen, maar zijn natuurlijk ook leuk als plantenmand. Ik koos voor een kleur groen die heel goed in ons interieur past. Echt prachtig vind ik de kleur. Ik haakte een grote en een kleine variant. Je hoeft ze natuurlijk niet allebei te haken, maar samen staan ze wel heel erg leuk!

Paarse Kruk met Nopjes – haak-en-maak.blogspot.com

· Paarse Kruk met Nopjes. 10 december. Deze week haakte ik een nieuwe hoesje voor één van onze krukjes. Dit krukje verhuisde een paar weken geleden naar de kamer van jongste. Het Krukje werd al een hele tijd terug voorzien van een grijs hoesje, maar op een kamer in de kleuren wit, donkerblauw en paars kon ik me wel iets leukers voorstellen dan …

Antimacassar XL – haak-en-maak.blogspot.com

Antimacassar XL. 01 oktober. Drie jaar geleden is het al weer, dat ik voor ontwerper Ruben van Megen een Antimakassar mocht haken, die hij vervolgens goot in brons en verwerkte in zijn bronzen stoel Antimacassar III. En wat was het gaaf om het eindresultaat uiteindelijk te zien op de Dutch Design Week. De afgelopen jaren heeft mijn haakhobby …

Haak by Daphne – haak-en-maak.blogspot.com

· En ze moesten (nou ja, het moest niet, maar dat wilde ik) mooi vierkant zijn. Na wat puzzelen kwam ik op het idee om vanuit de hoek de hoogte en de breedte in te werken, precies evenredig, zodat de pannenlap, hoe groot deze ook zou worden, altijd vierkant zou zijn. Ik begon met het lusje en haakte van daaruit verder. En wat bleek, aan éé

Haak by Daphne

· De afgelopen tijd verzamelde ik steeds meer planten in huis. Zo fijn, al dat groen om mij heen. Ook staat er hier en daar een vaasje met droogbloemen. Ik was al even op zoek naar een mooi boeket, maar in kant en klare boeketten zit eigenlijk altijd wel iets wat ik niet mooi vind en dan vind ik het toch zonde van het geld.

Paas Mandje – Blogger

· De verjaardagscadeaus voor zus en zwager gingen deze week op de post, samen met een paasmandje gevuld met lekkers. Het patroon van het mandje kun je hier downloaden: HAAK! PATROON PAAS MANDJE (PDF) Voor wie zou jij een paasmandje maken? Delen. Link ophalen. Icons/ic_24_facebook_dark. Facebook.

Babydekentjes – haak-en-maak.blogspot.com

· Babydekentjes. Deze zomer verwachtten twee van mijn collega’s een kindje. Mij werd gevraagd om voor ieder van hen een babydekentje te haken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik haakte de dekentjes met Yarn and Colors Epic, één in de kleur Pea Green en één in de kleur Soft Grey. Beide dekentjes kregen een randje in de kleur Cream.

Lijntekening punchen – haak-en-maak.blogspot.com

· Dit leek me een mooi en eenvoudig uitgangspunt voor een punch needle project. Ik kon me herinneren dat ik de vorige keer nogal aan het klooien was met de naald, die niet goed bleef zitten. Na het bekijken van een paar handige instructiefilmpjes op …

Muts – Blogger

De muts haakte ik met halve stokjes en ik eindigde met een paar rijen reliëfstokjes. Tot slot maakte ik een pompon van het garen dat ik over had. De colsjaal haakte ik vorig jaar voor haar. Ik gebruikte hiervoor mijn patroon van de Keizachte Knuffelsjaal, ik gebruikte hier 2 bollen Lammy Chenille en haakte de uiteinden uit elkaar.

Hoofdband – Blogger

· In de carnavalsvakantie gingen we met ons gezin een paar dagen naar zee. Uiteraard moesten er ook wat fijne projectjes mee. Ik naam één projectbag mee met spulletjes om een paar babycadeautjes te haken en één projectbag met een bolletje Fonty Nimbus voor een heerlijk eenvoudig breiprojectje.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *